¿QUÈ ÉS EL HOME STAGING?

El Home Staging és una tècnica de màrqueting utilitzada per accelerar la venda o el lloguer d’un habitatge aconseguint el millor preu possible.

És una tècnica de màrqueting immobiliari que va néixer als EEUU els anys 70, i que consisteix en realitzar una decoració neutra i actual en l’habitatge que es vol comercialitzar per aconseguir vendre o llogar més ràpid i a un millor preu.

¿EN QUÈ CONSISTEIX?

La intervenció d’un Home Stager consisteix en preparar l’immobleper a la seva comercialització en el mercat immobiliari, ja sigui lloguer o venda, realitzant un canvi positiu en la imatge de l’habitatge i aconseguint un poder d’atracció i seducció immediat.

¿QUÈ S’ACONSEGUEIX?

 • Fotografies més professionals i atractives.
 • Augment del numero de visites potencials.
 • Una primera impressió de l’habitatge més positiva.
 • Augment del preu de venda de l’habitatge, evitant les negociacions a la baixa.
 • Accelerar la venda o el lloguer ja que els pisos sedueixen per sí mateixos.
 • Estalvi important per al venedor ja que el seu pis es ven més ràpid. Una petita inversió per part del venedor o de la immobiliària queda sempre compensada per el resultat positiu del Home Staging.

¿COM HO FEM?

 • Netegem en profunditatl’habitatge deixant els espais buits i nets.
 • Moblem els espais buitsfacilitant al client la visió de la dimensió de cada estança de la casa.
 • Modernitzem les habitacions amb una decoració neutra i actual.
 • Modernitzem la il·luminació amb els seus detalls incorporats.
 • Realitzem estratègies sensorials mitjançant l’escenificació dels espais.
 • Millorem la sensació olfactivaal moment d’entrar a l’habitatge.
 • Realitzem un reportatge fotogràfic professional.

DIFERENTS OPCIONS DEL SERVEI DE HOME STAGING

FULL HOME STAGING

Recomanat per pisos que requereixen reforma ja sigui integral o parcial.
Inclou obra, o petita reforma, moblar i decorar l’habitatge que es vol vendre o llogar. Es fa un reportatge fotogràfic de qualitat, un plànol de l’habitatge i es redacta un anunci per pujar al portal immobiliari.

HOME STAGING EN HABITATGES BUITS

Els habitatges buits són més freds i de vegades és difícil fer-se una idea de la capacitat de cada espai, o simplement de la distribució del mobles. En aquests casos, moblem l’habitatge amb mobles de cartró i reals, i li donem el nostre “toc” amb la decoració actual. Transformem els habitatges en cases càlides i acollidores. Es fa un reportatge fotogràfic de qualitat, un plànol de l’habitatge i es redacta un anunci per pujar al portal immobiliari.

HOME STAGING EN HABITATGES MOBLATS PERÒ NO HABITATS

Aquesta opció es ideal per pressupostos més econòmics, ja que es reutilitzen els mobles que hi ha a la casa i afegim el nostre “toc” amb la decoració. Es fa un reportatge fotogràfic de qualitat, un plànol de l’habitatge i es redacta un anunci per pujar al portal immobiliari.

HOME STAGING EN HABITATGES HABITATS

En els casos en que l’habitatge es troba habitat pels seus propietaris es realitza una intervenció de Home Staging de “posar i treure”. És a dir, apliquem les tècniques del Home Staging per fer el reportatge fotogràfic, i al finalitzar, es retiren els objectes decoratius nostres i es deixa la casa tal i com estava. Es realitzar un assessorament als propietaris del que han de fer quan arribin les visites potencials de compra. Es fa un reportatge fotogràfic de qualitat, un plànol de l’habitatge i es redacta un anunci per pujar al portal immobiliari.